Kosár

Kosár tartalma

A kosárban jelenleg nem található termék.

Tematikus oldalak

Átvevőhely, iroda:
1047 Budapest, Váci út 15-19.
Tel: +36-1-613-5453, +36-1-613-5457
Mobil: +36-30-539-7624
Email: info@lapanthera.hu

AC áram [34]

DC áram [14]

Kijelző [30]

Jaw Opening [28]

Automatikus/kézi méréshatárváltás [25]

AC feszültség [30]

DC feszültség [29]

Ellenállás [29]

Kapacitás [24]

Hőmérséklet [10]

Frekvencia [18]

Dióda [22]

Szakadásvizsgálat [22]

MAX/MIN [19]

Relatív mód [18]

Data Hold [28]

Automatikus kikapcsolás [28]

Bementi impedancia DCV [20]

True RMS [25]

Kitöltési tényező [11]

Zéró mód [9]

Non-Contact Voltage (NCV) [17]

VFC [5]

Induló áram [7]

Low Pass Filter [6]

Kimeneti áram [4]

Analóg bargráf [4]

Data Storage [2]

USB interfész [1]

LoZ ACV [4]

Háttérvilágítás [4]

Első változatai a Dietze-fogó, ami voltaképpen nyitható vasmagú áramváltó (olló vagy harapófogó módjára nyitható és csukható), a Reich-fogó, ami nyitott U alakú lemezekből összerakott villa, melyen a szekunder tekercs kapcsait egy egyenirányítós lengőtekercses műszer zárja rövidre. A lakatfogók nagy előnye, hogy az árammérésnél a vezető megbontása nélkül közvetlenül tudunk áramot mérni. A modern digitális lakatfogókkal az árammérésen kívül váltakozóáramú feszültséget hatásos teljesítményt, meddő teljesítményt, frekvenciát fáziseltolást és teljesítménytényezőt is lehet mérni. Ezek a lakatfogók nem áramváltóként működnek, hanem Hall-effektussal.
 

UT210 ~ Az UT210-es sorozat egy Mini Lakatfogó, amelyre a nagy megbízhatóság, a magas biztonság, az automatikus mérési tartomány és a miniatürizálás a jellemző, amely képes pontosan mérni az aktuális jelet. Termék chipje képes VFC indítási üzemmódra, a belsőn áthalad az aspecifikus szűrő áramkör, leszűri a nagyfrekvenciás zavaró jelet, hogy biztosítsa a mérési adatokat a legnagyobb pontosság érdekében.

Alkalmas frekvencia-átalakításra, az áramot VFC-vé alakítja, teljes körű túlterhelés elleni védelemmel- és egyedi megjelenésű kialakítással ellátva, amely egyre jobb teljesítményt biztosít az elektromos eszköznek. Alkalmas olvasztás mérésénél, kommunikációban, gyártásban, kőolajnál, honvédelemben, egyetemen, villamos energiában, vegyiparban és más iparágakban. Ez egy ideális eszköz az áramkörök javítására és karbantartására, ill. elektromos berendezésekhez.

 

UT231 ~ Az UT230-as sorozat egy intelligens kézi hálózati lakatfogó, amely egyesíti a digitális árammérőt és a teljesítménymérőt. Fel van szerelve erőteljes méréssel és adatfeldolgozó szoftverrel, melynek segítségével teljes mérést, számításokat végezhet és megjeleníti a feszültséget, az áramot, a hatásos teljesítményt, a teljesítményt, a fázisszöget, a látszólagos teljesítményt, meddő teljesítményt, teljesítményt, frekvenciát, a hőmérsékletet és egyéb paramétereket.

 

UT216 ~ Az UT216-os sorozat egy valódi RMS digitális lakatfogó multiméter, amely tömör szerkezetű, pontos mérésű és különböző funkciók szükségesek a rendszer hibakereséséhez és a karbantartáshoz. Egy 30 mm-es befogóval rendekezik, amely belefér a legkülönbözőbb munkaterekbe. A Holl érzékelő eszközt használva, szélesebb frekvenciát is elérhet, akár 400Hz-et, amely alkalmas nagyfrekvenciás áramkörökhöz. Nagy teljesítményű és pontosságú, teljes túlterhelés elleni védelemmel ellátva. Széles körben használható: elektromos berendezésekhez, légi közlekedésben, a hajókhoz, vasutakhoz, gyárakhoz, bevásárlóközpontokban, ingatlanokhoz, és más karbantartási területeken.

 

UT207/UT208/UT209 ~ Az UT200-as sorozat professzionális 1000A-es valós RMS AC/DC lakatfogó multiméter. Stabil, biztonságos és megbízható eszköz, kis fogyasztású 3 6/5 AC digitális lakatfogó, teljes körű túlterhelés elleni védelemmel- és egyedi megjelenésű kialakítással ellátva, amely egyre jobb teljesítményt biztosít az elektromos eszköznek. Alkalmas olvasztás mérésénél, gyártásban, kőolajnál, villamos energiában, vegyiparban és más iparágakban. Ez egy ideális eszköz az áramkörök javítására és karbantartására, ill. elektromos berendezésekhez.

Lakatfogó

37.787 HUF+ ÁFA
47.990 HUF

Bővebben >