Kosár

Kosár tartalma

A kosárban jelenleg nem található termék.

Tematikus oldalak

Átvevőhely, iroda:
1047 Budapest, Váci út 15-19.
Tel: +36-1-613-5453, +36-1-613-5457
Mobil: +36-30-539-7624
Email: info@lapanthera.hu

AC feszültség [35]

DC feszültség [33]

Ellenállás [34]

Kapacitás [27]

Hőmérséklet [13]

Automatikus/kézi méréshatárváltás [34]

Szakadásvizsgálat [27]

Dióda [25]

Kitöltési tényező [8]

Data Hold [39]

Relatív mód [23]

MAX/MIN [26]

Analóg bargráf [8]

USB interfész [1]

Automatikus kikapcsolás [30]

Frekvencia [26]

Non-Contact Voltage (NCV) [20]

True RMS [29]

Kijelző [39]

Data Storage [2]

Jaw Opening [38]

AC áram [41]

DC áram [15]

Zéró mód [13]

VFC (low pass filter) [10]

Induló áram [10]

Háttérvilágítás [26]

LoZ ACV [6]

világítás - LED lámpa [10]

kijelző típusa [25]

3 fázisú motor forgásirány teszt [2]

Bluetooth [1]

Teljesítménymérés [1]

Első változatai a Dietze-fogó, ami voltaképpen nyitható vasmagú áramváltó (olló vagy harapófogó módjára nyitható és csukható), a Reich-fogó, ami nyitott U alakú lemezekből összerakott villa, melyen a szekunder tekercs kapcsait egy egyenirányítós lengőtekercses műszer zárja rövidre. A lakatfogók nagy előnye, hogy az árammérésnél a vezető megbontása nélkül közvetlenül tudunk áramot mérni. A modern digitális lakatfogókkal az árammérésen kívül váltakozóáramú feszültséget hatásos teljesítményt, meddő teljesítményt, frekvenciát fáziseltolást és teljesítménytényezőt is lehet mérni. Ezek a lakatfogók nem áramváltóként működnek, hanem Hall-effektussal.
 

UT210 ~ Az UT210-es sorozat egy Mini Lakatfogó, amelyre a nagy megbízhatóság, a magas biztonság, az automatikus mérési tartomány és a miniatürizálás a jellemző, amely képes pontosan mérni az aktuális jelet. Termék chipje képes VFC indítási üzemmódra, a belsőn áthalad az aspecifikus szűrő áramkör, leszűri a nagyfrekvenciás zavaró jelet, hogy biztosítsa a mérési adatokat a legnagyobb pontosság érdekében.

Alkalmas frekvencia-átalakításra, az áramot VFC-vé alakítja, teljes körű túlterhelés elleni védelemmel- és egyedi megjelenésű kialakítással ellátva, amely egyre jobb teljesítményt biztosít az elektromos eszköznek. Alkalmas olvasztás mérésénél, kommunikációban, gyártásban, kőolajnál, honvédelemben, egyetemen, villamos energiában, vegyiparban és más iparágakban. Ez egy ideális eszköz az áramkörök javítására és karbantartására, ill. elektromos berendezésekhez.

 

 

UT216 ~ Az UT216-os sorozat egy valódi RMS digitális lakatfogó multiméter, amely tömör szerkezetű, pontos mérésű és különböző funkciók szükségesek a rendszer hibakereséséhez és a karbantartáshoz. Egy 30 mm-es befogóval rendekezik, amely belefér a legkülönbözőbb munkaterekbe. A Holl érzékelő eszközt használva, szélesebb frekvenciát is elérhet, akár 400Hz-et, amely alkalmas nagyfrekvenciás áramkörökhöz. Nagy teljesítményű és pontosságú, teljes túlterhelés elleni védelemmel ellátva. Széles körben használható: elektromos berendezésekhez, légi közlekedésben, a hajókhoz, vasutakhoz, gyárakhoz, bevásárlóközpontokban, ingatlanokhoz, és más karbantartási területeken.

 

 

Lakatfogó